Sentrale eiendomsforvaltere i Trondheim, Bergen og Oslo

Med mer enn 1.300 leiligheter og 12 000 kvm næringsareal, er Frost Eiendom et av Midt-Norges ledende eiendomsselskaper. Uni Eiendom har bidratt til betydelig forenkling og effektivisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendomsmassen.
 

LES MER 

Odfjell Eiendom har opplevd stor vekst fra 2007 og frem til i dag, og dette stiller krav til effektive systemer. De valgte en totalintegrert løsning med Uni Økonomi, administrasjonsløsningen Uni Eiendom, og drifts- og vedlikeholdsløsningen Uni Eiendom 24.
 

LES MER

Selmer Eiendom forvalter en betydelig eiendomsmasse. Fra årsskiftet 2015 / 2016 tok Selmer Eiendom i bruk Uni Eiendom til all sin eiendomsforvaltning, og Uni Økonomi som regnskapssystem for alle sine selskaper. 
 

LES MER

En rekke spennende forvaltere i porteføljen

STUDENT-

SAMSKIPNADENE

 

Uni Pluss bidrar til effektiv studentboligdrift gjennom å levere løsninger for økonomi, administrasjon, drift og vedlikehold til en rekke av landets studentsamskipnader.  Den samlete boligmassen er på mer enn 30 000 enheter.
 

LES MER

AHA Eiendom driver med utvikling og utleie av boliger og næringslokaler. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim, samt noe på Brekstad.
 

LES MER

BOLIGFORVALTNING AS

 

Boligforvaltning AS er en del av Selvaag Gruppen, som er en av Norges ledende eiendomsforvaltere. Selskapet satser på nye utleieboliger med profesjonell forvaltning, og har tatt i bruk vår totalintegrerte løsning for økonomi, administrasjon, drift og vedlikehold.
 

LES MER

Vil du bli kontaktet?

Fyll ut feltene nedenfor, så kontakter vi deg!