Sentrale eiendomsforvaltere i Trondheim, Bergen og Oslo

Med mer enn 1.300 leiligheter og 12 000 kvm næringsareal, er Frost Eiendom et av Midt-Norges ledende eiendomsselskaper. Uni Eiendom har bidratt til betydelig forenkling og effektivisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendomsmassen.
 

LES MER » 

Odfjell Eiendom har opplevd stor vekst fra 2007 og frem til i dag, og dette stiller krav til effektive systemer. De valgte en totalintegrert løsning med Uni Økonomi, administrasjonsløsningen Uni Eiendom, og drifts- og vedlikeholdsløsningen Uni Eiendom 24.
 

LES MER »

Selmer Eiendom forvalter en betydelig eiendomsmasse. Fra årsskiftet 2015 / 2016 tok Selmer Eiendom i bruk Uni Eiendom til all sin eiendomsforvaltning, og Uni Økonomi som regnskapssystem for alle sine selskaper. 
 

LES MER »

En rekke spennende forvaltere i porteføljen

STUDENT-

SAMSKIPNADER

 

Uni Pluss bidrar til effektiv studentboligdrift gjennom å levere løsninger for økonomi, administrasjon, drift og vedlikehold til en rekke av landets studentsamskipnader.  Den samlete boligmassen er på mer enn 30 000 enheter.
 

LES MER »

AHA Eiendom driver med utvikling og utleie av boliger og næringslokaler. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim, samt noe på Brekstad.
 

LES MER »

BOLIGFORVALTNING AS

 

Boligforvaltning AS er en del av Selvaag Gruppen, som er en av Norges ledende eiendomsforvaltere. Selskapet satser på nye utleieboliger med profesjonell forvaltning, og har tatt i bruk vår totalintegrerte løsning for økonomi, administrasjon, drift og vedlikehold.
 

LES MER »

Vil du bli kontaktet?

Fyll ut feltene nedenfor, så kontakter vi deg!


  Forvalter egen eiendom
  Forvalter eiendom på vegne av andre