Utfordring

Odfjell Eiendom har opplevd stor vekst fra 2007 og frem til i dag, og dette stiller krav til effektive systemer. De er et eiendomsselskap som tar godt vare på leietakerne. Byggene skal fremstå representativt, og driftsavdelingen gjennomgår kontinuerlige kontroller og vedlikehold av eiendommene.

Løsning

Odfjell Eiendom har samarbeidet med Uni Pluss siden 2007. De valgte en totalintegrert løsning med administrasjonsløsningen Uni Eiendom, drifts- og vedlikeholdsløsningen Uni Eiendom 24, integrert med Uni Økonomi, vår samarbeidspartner Uni Micro sitt anerkjente økonomisystem. I 2017 tok Odfjell Eiendom også i bruk vår selvbetjeningsløsning for leietakere, Uni Alltid.

Odfjell Eiendom har vært en sentral samarbeidspartner og premissleverandør i vårt arbeid med å videreutvikle løsningene, og var blant de første av våre kunder som tok i bruk den webbaserte funksjonaliteten i drifts- og vedlikeholdsløsningen Uni Eiendom 24.

Odfjell Eiendom har sammen med Uni Pluss og AMAX lagt mye arbeid i å oppdatere tegninger og dokumentasjon for bygningsmassen, og å gjøre dette materialet tilgjengelig i systemet til Uni Pluss gjennom vår smarte tilleggsmodul for tegninger.

 

Odfjell Eiendom sine hjemmesider

 

  • "Med en totalintegrert løsning på samme plattform oppnår vi svært rasjonell drift. Dette sparer oss for mye tid og penger"

    Helge Nygård - Eiendomsforvalter, Odfjell Eiendom

Har du lignende utfordringer?

Fyll ut feltene nedenfor, så kontakter vi deg!